Sommerferie på Lighthouse Golf&Spa Resort 5*

Lighthouse Golf & Spa Resort, Bulgarien

Stranden 

Du kan slappe af ved en smuk udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller eller på Cherry Beach, hvor du har liggestole, parasoller, badehåndklæder, vandaktiviteter og restaurant til rådighed. En privat vej forbinder hotellet med stranden og en gratis shuttle er til rådighed til gæsterne. 
Strandbaren tilbyder et bredt udvalg af cocktails, salater, frisk fisk, snacks og grill. Der er forskellige former for vandsport og strand aktiviteter tilgængelige. 
Ferie:
Sommerferie
Vi tilbyder:
    Med en betagende udsigt over Sortehavet.
Mere om tilbuddet:

Du tilbringer dine sommerferie på et resort, som er bygget på en spektakulær bjergterrasse på toppen af ​​de hvide klipper ved Sortehavet. Hotellet tilbyder meget elegant og stilfuld indkvartering, diverse restauranter, sport og rekreative faciliteter, forkælelses ydelser og underholdning, som bidrager til din sande 5-stjernet sommerferie i Bulgarien.

Udover den professionelle golfbane er der en tennisbane og en fodboldbane, samt et fitness center og muligheder for vandsport. For børnene er der et Game Room, Børneklub, udendørs legeplads og sommer animationsprogram.

Du kan opgradere til All Inclusive Plus eller HB.

Pris: fra 3095 kr.
Læs mere
Vælg