Sommer på Grand hotel Primoretz 5*

Grand Hotel & SPA Primoretz, Burgas, Bulgarien

Andre tilbud på dette hotel

Lejlighed til 2 personer incl. morgenmad.

Deluxe værelse med dobbeltseng eller to enkelte kingsize senge incl. morgenmad.

For flere informationer: info@vikan-travel.dk

Turistattraktioner i Burgas og omegn

Burgas er en by med ca. 229.000 indbyggere. Byen er centrum for tusindvis af turister hvert år.
Der findes mange turistattraktioner: det Etnografiske Museum, det Historiske Museum med en spændende arkæologisk samling og det Naturhistorisk Museum.

Øen Sankt Anastasia ligger en 30 min. sejltur fra Burgas havn. Du kan sejle hver dag med båden Anastasia fra Burgas havn til øen Sankt Anastasia. Pris for returbillet – ca. 50 kr. per person. Læs mere om øen her.

Den gamle by Nessebar ligger på en halvø. Byen er grundlagt af trakerne for ca. 3200 år siden. Der er spor efter mange civilisationer bl.a. græsk, byzantinsk og tyrkisk. Byen er på UNESCO's Verdenskulturarvsliste. 
Ferie:
Sommerferie
Vi tilbyder:
    Sommerferie i Burgas, Bulgarien
Mere om tilbuddet:

Grand Hotel & SPA Primoretz er beliggende i Sea Garden i Burgas på linjen med stranden samt i tæt nærhed på centrum. Sea Garden i Burgas er et skønt sted at slentre i i varme sommerdage. Parken ligger langt havet. Der er et kasino, open-air theatre, zoologisk have, mange blomster og skønne skulpturer.

Hotellet er ideelt for de moderne gæster, der søger familieferie og komplet afslapning i luksuriøse omgivelser. Det femstjernede hotel kombinerer elegant luksus og klassisk komfort med unikke beliggenhed og imponerende interiør.

Hotellets spacenter tilbyder over 100 forskellige behandlinger. 

Standardværelse

Værelses størrelse: 35-40 kvm 
Stilfuldt møbleret, med udsigt over byen eller havet.
Queen size seng, individuelt kontrolleret aircondition - opholdsområde med skrivebord - minibar - safety box- tlefon - stor LCD-skærm med digital kabel-tv - højhastigheds optisk fiber LAN og WiFi 

Badeværelse med badekar og bruseniche, hårtører og håndklæder. 

Balkon størrelse: 5-10 kvm

Pris: 2295 kr.
Læs mere
Vælg