Close

Persondatapolitik

Vikan Travels persondatapolitik

Hvem er vi? 
Vikan Travel er et rejsebureau, som sender turister på ferie primært til Bulgarien, men også tilbyder ferie til andre EU lande. 

Hvorfor har vi en persondatapolitik? 
Vi har en persondatapolitik, fordi vi gerne vil forklare vores kunder hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Formålet med dette er, at give vores kunder tryghed ved at bruge Vikan Travel services på hjemmesiden. 

Hvilke personoplysninger indsamler Vikan Travel?
Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne ekspedere bestillinger og øvrige services til dig. Vikan Travel indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.
Ved bestilling gennem vikan-travel.dk registreres kun almindelige personoplysninger som:
• Fornavn og efternavn
• Køn
• Adresse (inkl. postnummer og bynavn)
• Fødselsdato
• Mobil telefon
• E-mail adresse
med formålet at kunne levere servicen til dig. Når der indsamles personoplysninger på vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Registreringer om handler opbevares hos Vikan Travel i 5 år, inklusiv indeværende år, hvorefter oplysningerne slettes.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
 
Hvornår og hvordan indsamler vi oplysninger om dig? 
Vi indsamler personoplysninger via vores hjemmeside og ved kundens telefoniske eller personlige henvendelse, med henblik på at indgå og opfylde aftalen med kunden om den ydelse, kunden gerne vil modtage fra Vikan Travel.Ved bestilling af en rejse bedes kunden at udfylde en formular med sit navn, bopælsadresse, e-mail adresse, mobil telefon og fødselsdato. Vi har også abonnement på nyhedsbrev. Vi bruger MailChimp til vores nyhedsbrev. Læs her om MailChimps tilpasning til GDPR. Abonnementet er kundens eget valg, som kan til enhver tid blive afmeld af kunden selv.

Hvem videregiver Vikan Travel personoplysninger til?
Vi udveksler personoplysninger med samarbejdspartnere for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser for at kunne administrere dit tilbud. Vikan Travel kan videregive kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.
Vikan Travel videregiver oplysninger om kunden til vores hotelpartnere og flyselskaber. 

Cookies og Vikan Travel brug af cookies
Hvad er en cookie ?
En cookie er en datafil, der midlertidigt bliver gemt på din harddisk, så når du kommer tilbage kan hjemmesiden genkende din computer og 'huske' dine indstillinger.

Tredjeparts-cookies fra Google Analytics
Vi bruger Google Analytics til at analysere hvordan vores hjemmeside bruges. Google Analytics genererer statistikker og andre oplysninger om brugen af denne hjemmeside ved hjælp af cookies, som lagres på den besøgendes computer. Google Analytics bruger permanente cookies for at indsamle information om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), som sendes til og gemmes på Googles servere. Google bruger oplysningerne til at evaluere din brug af og aktivitet på hjemmesiden: hvilke undersider er blevet besøgt, hvor lang tid brugeren har været på hjemmesiden, hvor brugeren befinder sig, hvilken søgemaskine der er blevet brugt, hvilke browser, hvilke type PC eller mobil enhed osv. Google kan videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på hjemmesiden, udløber efter hver session, dvs., når du lukker din fane eller browser. Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google ligger inde med.
Læs mere om Google Analytics brug af cookies.
Læs mere om Googles persondatapolitik. 
De fleste browsere giver dig muligheden for at afvise alle cookies. Læs Guide til blokering eller sletning af cookies

Facebook, Twitter, Google+
Disse tjenester benyttes til knapper, der gør det muligt at følge Vikan Travel på sociale netværk. Der benyttes cookies til at give mulighed for at aktivere knapperne direkte, hvis man i forvejen er logget på de respektive tjenester, og til indsamling af statistik om brugeradfærd. Læs mere i de respektive tjenesters privatlivspolitikker: Facebook, Twitter, Google

Hvem har adgang til dine oplysninger? 
Det er vores administrative og kundeservice medarbejdere der har adgang til dine personlige oplysninger.

Hvordan opbevarer vi dem? 
Vi har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, eller behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.
Alle persondata er dog beskyttet bag firewall og kodeord. 

Overførsel af dine oplysninger uden for EU/EØS 
Vikan Travel overfører ikke dine oplysninger uden for EU.

Dine rettigheder
Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, hvilket formål de anvendes til, hvem oplysningerne evt. videregives til, og hvortil oplysningerne stammer, såfremt de ikke er afgivet af dig selv. 
Du har ret til at få udleveret alle personlige oplysninger, vi har om dig. Udlevering af sådanne oplysninger kræver fremvisning af gyldigt billede ID. Du har ret til at sørge dine oplysninger blive slettes. Kontakt os via telefon eller e-mail. 
Disse rettigheder har du efter Persondataloven.
Du kan kontakte os via e-mail eller telefon. 

Links
Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra vores.

Markedsføring / Opt-Out
Vi videregiver aldrig dine oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring. Du har til hver en tid mulighed for, at selv afmelde vores nyhedsbrev. 

Kontakt Vikan Travel
Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til:
Vikan Travel
Bjellerup Alle 29
8930 Randers
info@vikan-travel.dk
Telefon: 20 84 34 95